Kurs Seçimi

    Adınız

    Telefon

    İzmir Bale Kursu

    Bale Eğitimi

    GÖSTERİLERİMİZ

    Bestem Bale Kursu

    İzmir Karşıyaka Bostanlı T.C. Meb. Özel Bestem Bale Kursu Konservatuar mezunu, Devlet Opera ve Balesi bünyesinde görev almış Profesyonel eğitmen kadrosu ile 2007 yılından bu yana kaliteli eğitim anlayışından ödün vermeden, Bale tutkunu öğrencilerine sanatsal bir hobi sunarken, sunduğu Sertifika Programları ile Bale Eğitmenleri yetiştirmiş, onlara meslek edindirmiş, yetenekli öğrencilerini Devlet Opera ve Balesi Çocuk Baleleri ve Devlet Konservatuarları bünyelerine kazandırmıştır.

    Milli Eğitim’e bağlı olan Özel Bestem Bale Kursu’nda; 2 yıl Hazırlık ve 8 yıllık Akademik Bale Eğitimi ile birlikte toplam 10 yıllık eğitim süresince her yıl sonunda öğrencilerimiz, MEB. sınavına tabii tutulmaktadırlar. MEB. sınavında başarılı olan öğrencilerimize MEB. onaylı Sertifika verilmektedir. Akademik eğitimi tamamlayarak mezun olan öğrencilerimiz, Bale Eğitmeni olmaya hak kazanarak, meslek sahibi olmaktadırlar.

    Özel Bestem Bale Kursu; başarılarını, Devlet Opera ve Balesi bünyesinde tertiplenen Çocuk Balesi Şenlikleri, Tepekule, AKM. Gençlik Tiyatrosu, Ahmet Priştina Kültür Merkezi ayrıca İzmir Sanat Merkezi’nde tertiplenen Yılsonu Gösterileri ve Rotaract Kulübü, Karşıyaka Sınav koleji gibi Çeşitli Şenlik, Açılış ve Dernekler yarına tertiplenen gösteriler ile taçlandırmıştır.

    Mükemmel
    31 değerlendirmeler göre.
    Ege EKREN
    Ege EKREN
    2023-07-18
    Çok iyi ve mükemmel bir kurs tavsiye ederim
    Aylin Özel Basa
    Aylin Özel Basa
    2023-07-12
    Çocuklarınızın bale ve dans yeteneklerinin gelişebileceği, koşarak gidecek kadar seveceği, güvenli, temiz, sıcak ve samimi bir okul. Beste Hanım mesleğine gönül vermiş, çok sevecen, ilgili, her çocuğun gelişimini yakından takip ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Gaye Altan
    Gaye Altan
    2023-07-10
    Alanında uzman eğitmen kadrosu ile çok başarılı butik bir okul.
    SERHAT BASA
    SERHAT BASA
    2023-07-09
    beatrixkiddo
    beatrixkiddo
    2023-07-09
    Sicacik samimi en sevdiğim bale okulu. Beste hocanın egitimi ile cok mutlu egitim aldigim yer💙
    GÜN KIRCALIOĞLU
    GÜN KIRCALIOĞLU
    2023-07-08
    Kaliteli eğitimi, öğrenci ve velilerle uyumlu diyaloğu ile başarılı bir bale stüdyosudur. Çok memnun kaldığımız için gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim
    Cem Capkinci
    Cem Capkinci
    2023-07-08
    Herzaman mükemmeli arayanların yeri
    selahi serkan basa
    selahi serkan basa
    2023-07-08
    Cok guzel nezih ve kaliteli
    Ve Ve
    Ve Ve
    2023-07-08
    Nitelikli,doğru ve kaliteli eğitim verilen İzmir'in en iyi bale okulu.Eğitmen kadrosu da son derece eğitimli ve tecrübeli.
    Esen Horasan
    Esen Horasan
    2023-07-08

    BALE SANATI

    Bale kendine has tekniği ve figürleri olan müzik eşliğinde icra edilen bir sanat türüdür. İtalya’da Rönesans döneminde çıkmış ve daha sonra Fransa ve Rusya’da gelişmiştir. Dünya çapında yayılmış ve pekçok dans türünün temelini oluşturmuştur. Bale; dans, mimik, jest, müzik, duygu, dekor, kostüm gibi detayların ileri düzeyde birleştirilerek kullanıldığı bir performans sanatıdır.

    MODERN DANS

    Modern Dans,19. yüzyıl ortalarının sonuna doğru, 20.yüzyılın başlarında Amerika ve Almanya’da Klasik Bale’nin kalıplaşmış kurallarına tepki olarak doğan ve gelişen bir dans türüdür.